• florimobiliare@yahoo.com
  • 0743140111

Despre noi


 

BINE AI VENIT!

   Cu siguranta ai facut cea mai buna alegere accesand site-ul agentiei imobiliare FLORIMOB. Te asiguram ca vom face tot posibilul pentru a fi o gazda buna.

   FLORIMOB Satu Mare intermediaza urmatoarele: vanzare si inchiriere apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, terenuri in Satu Mare.
   Noi nu suntem doar una dintre sutele de agentii imobiliare, ci suntem agentia imobiliara la care tu, clientul, esti pe primul loc. Noi te ajutam sa iti implinesti visul, noi iti gasim caminul dorit.

   Aveti un standard bine definit de viata? Sau poate doriti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra si achizitia unor terenuri, apartamente, vile, spatii comerciale este cel mai bun inceput?  Agentia imobiliara FLORIMOB va poate ajuta in indeplinirea acestui obiectiv ca un partener strategic in achizitionarea unui imobil potrivit, prin profesionalismul si calitatea serviciilor imobiliare oferite tuturor clientilor sai si astfel puteti fi sigur ca ne vom stradui sa gasim solutia optima si rentabila pentru viitoarea achizitie imobiliare pe care o veti intreprinde.

   La noi puteti gasi agenti cu experienta in domeniul imobiliar si juridic, care se asigura de buna desfasurare a tranzactiilor, precum si de siguranta si confidentialitatea acestora.

   Noi iti oferim: cele mai noi oferte imobiliare, asistenta acte notariale, servicii de consiliere imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, vizionarea proprietatilor si publicitate sistematica pentru promovarea ofertei imobiliare on-line si prin mass-media, fiind un partener atat al investitorilor romani, cat si straini.

   Agentia Imobiliara FLORIMOB este motivata de dorinta de a fi cei mai buni, de a oferi servicii complete si eficiente si dorinta de a oferi solutii pentru reusita.

   Fie că vinzi sau cumperi o proprietate, când alegi FLORIMOB inseamnă că alegi Succesul!